Post by deticomtipa on Feb 18, 2022 13:15:08 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ skúsenosti ▞▞▞
▞▞▞ MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG 2022 version ▞▞▞
Zdá sa, že problém, ktorý som mal, bol vyriešený poslednou aktualizáciou. Zákaznícka podpora bola veľmi nápomocná pri informovaní o postupe riešenia problému, ktorý som mal. Odviedli tiež výnimočnú prácu, keď ma po oprave nadviazali, aby sa ubezpečili, že už nemám žiadne ďalšie problémy.
HONOR => predaj a inzercia na bazár (116) > Bazoš | Bazar.sk
Zoznam hier Mobil | Sector.sk
Žiadne reklamy, dá sa zmysluplne hrať rôznou intenzitou, stále nové postavy a vylepšenia.
Restaurant Paradis: Sim Spil Simulation rye
Ako si môžete vybrať obľúbeného hrdinu alebo zloducha, aby ste vytvorili najlepší tím? JEDNODUCHÉ! Experimentujte a nájdite ten, ktorý chcete! To má zarobiť veľa hviezd. Dokonca aj postavy, o ktorých ste možno nikdy nepočuli! A prichádza ešte VIAC! Stojí to za to, pretože je to ľahké vyzdvihnúť a hrať! Musíte mať!
Celkom dobré. Bolo by lepšie, keby ste mohli používať diagonálne pohyby
Skvelá hra, ale nové používateľské rozhranie ju robí nehrateľnou. Efekty stmievania na doske mi spôsobujú závrat. Kontrast je taký zlý, že bez sústredenia nerozoznáte žiadnu z dlaždíc. Aktualizácia: Hra bola opravená. Pridali možnosť vypnúť stmievanie. Farebný kontrast bol upravený. Je to lepšie, ale nie dokonalé. Pridali animácie dlaždíc, ktoré sú tiež závratné. Dlaždice odskakujú, explodujú, pohybujú sa atď... Keď sa Shang Chi zhoduje s dlaždicou, obrazovka bliká. Tieto animácie sa nedajú vypnúť. Akoby tieto animácie netestovali s ľuďmi, ktorí sú citliví na blikajúce svetlá. Pridajte možnosť na vypnutie všetkých animácií. Dovtedy 1 hviezdička.
Najlepšia hra pre tých, ktorí milujú komiksy a puzzle
Zábavná hra, ale vybudovanie postavy, ktorá sa vám naozaj páči, trvá dlho alebo veľa peňazí. Oh a neustále aktualizácie sú stále smiešne. Ako som povedal, aktualizácie sú stále smiešne, stačí urobiť ďalšie, takže im dávam jednu hviezdičku. Upravujem, pretože z môjho účtu zrazu začali miznúť veci a podpora nevie, čo sa stalo, a povedala mi, že som to na začiatku naozaj nemal. Navyše sa to zmenilo na platenie za hranie, inak sa ďaleko nedostanete. Netrápte sa touto hrou
Je to dobrá hra, ale čím ďalej, tým viac peňazí. Naozaj sa páči. Žijem s pevným príjmom, mám 62 rokov a využívam veľa pamäte a batérie. Prosím, neposkytujte moje informácie.
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG Rollimängud bck
Adam / Time 2 Clash – adam Alvaro845 – Alvaro845 AmieNicole – amie Anikilo – anikilo Anon Moose – zmot Ark – ark Artube Clash – artube Ash (CWA) – cwa Ash
Hra je dobrá. Mojou najväčšou sťažnosťou je, že nemám dostatok mincí na získanie všetkých postáv. Dostávam niekoľko náborových žetónov, ale sú mi na nič, keď nemôžem získať postavy, pretože nemám dostatok mincí. Zdá sa, že je nastavený tak, aby vás prinútil míňať svoje vlastné peniaze na získanie mincí, aby ste získali postavy. Ignoroval by som získavanie postáv, ale sú potrebné na udržanie častí príbehu. Nie je v pohode!
Ak máte pixel 6, netrápte sa, pretože hra nefunguje a podpora je vtip. Od 27. októbra „vyšetrovali“ a neurobili absolútne nič, aby problémy odstránili. Hra bola nefunkčná viac ako mesiac, opravili to až vtedy, keď to začalo pôsobiť na telefóny Samsung. Stále sajú.
Túto hru hrám od roku 2013. Vďaka zbieraniu týchto postáv je táto hra taká návyková. Najmä keď máte 4 hviezdičky Juggernaut + Polaris a spravíte z nich šampióna. Sakra, tak sme to nazvali kombo.
stupnica progresie nie je vyvážená. obmedzená platom za hranie. máte jednoduchý prístup k mnohým hrdinom, ale nemáte dostatok slotov na ich výber/udržanie, s výnimkou prípadu, keď súhlasíte s platením za postup. ďalšia platba za hranie hry. veľa šťastia hráčovi, ak chcete mať hladkú hru.
Milujem túto hru a hral som ju roky. Som rád, že nová aktualizácia vyriešila problémy s pixelom 6 /pro. Konečne je to opäť hrateľné.
Prinášame vám zoznam hier, ktoré si najviac užijete na top ...
マーベル・パズルクエスト:ヒーローRPG ロールプレイング uhcf
Hra bolo trochu ťažké zistiť, ale veľmi hrateľná.
Super hra len škoda že sa pomaly zbierajú tie zlaté mince. Ale inak super preto 5 ⭐
Návyková hra. Buďte pripravení minúť nejaké peniaze, aby ste mali slušný postup. V opačnom prípade by ste sa vzdali mnohých krytov kvôli tomu, aké drahé (v hre a irl mene) sú sloty na zoznamy a kvôli skutočnosti, že platnosť krytov vyprší za menej ako 2 týždne. Okrem toho skvelá hrateľnosť a grafika.
Páči sa mi táto hra, je to moja obľúbená hra😁😁, mám návrh, vyskúšajte pozorovateľa (pozorovateľa), viem, že nechce bojovať, ale vie sa brániť, útočiť atď.
MARVEL Super War APK stiahnuť pre Android - najnovšia verzia
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG Igranje vlog fgkg
Návyková hra! Len si prajem, aby boli obaly pri hraní zadarmo rozmanitejšie. Všetko, čo dostanem, je búrka, Hawkeye, jed a mor. Málokedy dostanem niečo iné. Iba sťažnosť.
Je to skvelá logická questová hra. Dobré postavy, režimy a udalosti. Jediná vec... Mal som to na 4 hviezdičky, ale musel som to zrušiť, pretože sa nezdá, že by chceli veci často vyvažovať. Hrám už takmer rok a keď som začal hrať, objavila sa jedna postava. Polaris. Žiadny problém, nové postavy sú skvelé! Ale je otravná hrať proti nej a je SUPER silná. Dominuje v každej verzus udalosti, ktorá vyjde, takže ju musíte hrať CELÝ ČAS. Veľmi rýchlo starne. Takže žiadna 4 hviezdička nebude nervózna.
Kedysi sa hra platila za výhru, no teraz vám možnosti nákupu neumožnia všetko dohnať, keďže obsahu je oveľa viac ako pred niekoľkými rokmi. Je to len brúsiť, brúsiť, brúsiť s nádejou na dostatočný úspech, aby sme boli konkurencieschopní. Pred rokmi malo vzniknúť pokračovanie, aby sa zlepšilo získané ponaučenie (alebo sa možno nenaučili nič).
Zábava na bežné hranie
1 Marvel Battle of Superheroes · 2 Marvel Strike Force · 3 Úžasné bojové línie · 4 Marvel Future Boj · 5 Marvel Puzzle Quest · 6 LEGO Marvel Super Heroes
Bolo by skvelé, keby ste mohli s kryštálmi ISO robiť viac, než len zvyšovať postavy. Už ich mám viac ako milión a neviem čo s nimi...
Bola to dobrá hra. Ale posledná aktualizácia je hrozná. 1. Je ťažké rozlíšiť drahokamy 2. Efekt doznievania a vyblednutia je pre oko naozaj únavný. Niekedy je dobrá aktualizácia dizajnu. Ale tento je hrozný. Add on: posledná recenzia po odstránení hry. Hra išla z kopca. Nepotrebné efekty a animácie spomaľujú hru, takže hranie je naozaj trápne. To, čo začína ako zábavná a jednoduchá hra, sa stáva niečím ťahavým a otravným. Horšie je, že vývojári nepočúvajú.
sitemaps-game.xml
Veľmi zábavná hra, jediný dôvod, prečo jej nedám päť hviezdičiek, je jednoducho preto, že hra zámerne obmedzuje počet herných automatov, ktoré môžete mať, pretože akékoľvek ďalšie sloty musíte použiť na odomknutie Hero Points, čo v podstate znamená míňanie dobrý kúsok peňazí, ak chcete odomknúť všetky postavy, čo vám uberie trochu zábavy zo zbierania všetkých postáv
Po poslednej aktualizácii hra veľmi zaostáva..nedarí sa mi zladiť..keď vytvorím zhodu, čakám 2..3 sekundy, kým sa pohnem..je to škoda..používam android
Dakujem vyvojarom, ktore spravili appku na zranenie dat. Za 10 min stiahnut 300MB sa nepodari hocikomu. A to tam neboli ziadne reklamy. Hned som odinstaloval
Edit: Upravujem svoju recenziu z 5 hviezdičiek vzhľadom na nedávnu aktualizáciu. MPQ sa ma snaží prinútiť prihlásiť sa na Facebook. Účet na Facebooku už nemám a ani ho nechcem. Prestaňte sa pokúšať prinútiť ma, aby som sa pri spustení prihlásil pri každom otvorení aplikácie. MPQ sa mi zatiaľ veľmi páčilo. Jediným problémom je, aké ťažké je získavať body za hrdinov a používateľskú zbytočnosť kampane. V určitom okamihu by k tomu mali pridať.
Hra sa nebude hrať, kým sa neaktualizuje. Kliknul som dobre, čo ma priviedlo sem. Jedinou možnosťou je odinštalovať alebo hrať. Ak kliknem na tlačidlo Prehrať, obrazovka zhasne. Ak odinštalujem a potom znova nainštalujem, zobrazí sa správa, že musím aktualizovať, a vráti ma sem s rovnakými možnosťami. Cez pracovné dni nemám veľa voľného času. To znamená, že nemôžem robiť každodenné výzvy. Aktualizujte hru a dajte mi odmeny, ktoré by som dostal, keby to fungovalo a mohol som hrať. Ďakujem.
stiahnuť Magic: Puzzle Quest Game apk pre Android, ... hry Hry Na Hrdinov ... Battle the Marvel Universe in this Match 3 RPG game!
Najvýraznejšia hra za výhru, akú som kedy v živote hral! Svätá Molly! Je to veselé!
Zábavná hra. Za hranie sa platí, ak chcete rozvíjať hrdinov na vysokej úrovni, ale ja len robím každodenné úlohy a hrám hádanky a celkom sa bavím bez kupovania vylepšení.
Naozaj nenachádzam žiadnu súvislosť medzi logickou hrou a príbehom. Zdá sa, že cez kopu hádaniek vložili príbeh
Aplikácia sa neaktualizuje. Stačí povedať „čaká sa“ a hru bez aktualizácie nemožno hrať. Aktualizácia: Išlo o problém v obchode Play. Ospravedlňujem sa. Späť na 5 hviezdičiek! Ďakujem!