Post by deticomtipa on Feb 18, 2022 13:33:26 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Love Balls ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Love Balls IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ אפשר מצב אלוהים ▞▞▞
▞▞▞ Love Balls 2022 version ▞▞▞
Play android games at gamepost.com. Enjoy the best collection of android related browser games on the internet. ... Love Balls Halloween.
A&E Designs AC/DC Sweatshirt Big Balls Sweat Shirt
Love Balls Geduldsspiele lsjx
משחק טוב אבל לפעמים יש בעיות בשרתים
אני מאוד כועס המשחק הזה נותן לי עשר תוספות בכל פעם שאני מסיים סיבוב ומשחק אחד ששיחקתי בו רק שבועיים! אין אפילו אפשרות לדלג על הוספה. אני שונא איך אנשים יכולים פשוט לבזבז את הזמן שלנו ככה כדי להרוויח כמו דולר אחד לשעה גס!
אהבתי לשחק את המשחק הזה אבל הרבה יותר מדי פרסומות. עשה את זה בלתי נסבל אז הסרתי את זה... אל תבזבז את הזמן שלך.
משחק ממכר מאוד שלבים מאתגרים...לא קיבלו 5 כוכבים עקב ריבוי פרסומות
Love ball - משלוחי פרחים בעפולה
זה חמוד אבל זה לא נותן לי להתקין
Game apk Pixel Cross™ - Nonogram ... הורד Love Poly: Rotating Puzzle apk ... הורד Roll the Ball® - slide puzzle apk
A New Home | Xbox
לייב הגרלות סנאבים הדרך ל30 סאבים עושים סאב על סאב ובדיקת ערוצים
זה משחק טוב הוא מעביר את הזמן ולא להמשיך לזה. אני ממליצה לא להוריד אותו
אני אוהבת את המשחק
כלומר, המשחק קצת יוצא דופן, אבל...הרבה יותר מדי פרסומות! הם צריכים לקחת את כל המודעות האלה! למעשה כל כך קשה להבין שלמשחק צונן כזה יהיו כל כך הרבה פרסומות שזה החמיר את המשחק. בלי להעליב, אבל החברה הזו צריכה לעבוד על המשחקים שהם הולכים לעשות. לא הכל מושלם, אבל דבר אחד שאני יודע הוא שלא הכל טוב. המשחק הזה צריך קצת עבודה. כמו כן, זה קצת יקר מדי. שאני לא צריך שהילדים שלי ישתמשו בכל הכסף שלי! 🤨
Love Balls معمایی kuz
Love Balls. המשחק יצא לפני חודשיים וכבר זכה ל-50 מיליון הורדות. במשחק מוצגים שני אהובים שהופרדו זה מזו, כשתפקידו של השחקן הוא, כמובן,
אביזרי מין לדתיים: מוצרי אהבה למגזר הדתי והחרדי | She נשי
חראאאאאא
משחק כיפי ומעוד יפה
אני חושב שזה משחק טוב, אבל חשבתי שלא יהיו לי כל כך הרבה פרסומות :3
המשחק נהדר אבל יש יותר מדי פרסומות! זה מגוחך, כמו טיפש מגוחך!
כיף אדיר!!!😉 אשמח אם הממציא יתקשר איתי
Love Balls パズル gfag
Modern Rickshaw Driving Games Chiến thuật xar
אני לא אחד שבדרך כלל מסיר את ההתקנה בגלל מודעות כי אני לגמרי מבין שהם צריכים להרוויח כסף אבל זה אני. אני אוהב את המשחק שהוא כל כך ממכר והחזקתי אותו כל עוד יכולתי אבל אתה לא יכול לעבור את המשחק עם כל כך הרבה פרסומות ואתה לא יכול לצאת מהן מבלי שיידרש לך להתקין אותן. לא, סליחה. איבדתי עניין.
לפרסם יותר מדי
המשחק הזה כל כך חמוד. הגרפיקה כל כך מקסימה, ועשויה היטב. אבל הפרסומות. הם כל כך מעצבנים! בכל מקרה, אם תתקן את המודעות הייתי מדרג את זה ב-5 כוכבים. אבל כנראה שלא ניתן לעצור פרסומות בלי לשלם. ובכן, תמשיך בעבודה הנהדרת (:
אני אוהב את המשחק אבל כל שלושה או ארבעה משחקים צצה מודעה. זו הסיבה היחידה שבגללה אני נותן לו שלושה כוכבים.
אני בדרך כלל לא נותן דירוגים. אבל פרסומות על המשחק הכריחו אותי. משחק טוב. אבל יותר מדי מודעות הרסו את החוויה. מפתחים נא לא להרוס את חווית המשחק. אחרי כל רמה יש מודעת וידאו. עבור הרמז מודעת וידאו היא דבר טוב. אבל כל כך הרבה מודעות הרסו את החוויה. אני נותן 2 כוכבים כי אני מכבה את הנתונים שלי כשאני משחק במשחק הזה (כדי שלא יגיעו מודעות וידאו) אחרת היה נותן כוכב אחד. באמת רע מאוד.
אני אוהב את Happy Glass אז כשראיתי את זה חשבתי שזה יהיה כיף לא פחות. לא. התוספות שאתה צריך לצפות בהן כדי להשיג עטים או עורות חדשים, או לסובב את הגלגל כדי להשיג את המטבעות כדי לקנות את העורות עובדות 10% מהזמן. או שכתוב לא הוסף בבקשה המתן כמה שניות או שההוספה לא עושה כלום (כמו התוספת של Spectrum) אבל כשאתה סוגר אותה, גם אם אתה מחכה 5 דקות, זה לא נחשב. אז אני לא יכול להשיג את העורות או העטים שאני רוצה.
יותר מדי מודעות, נהיה מעצבן להפליא. וכשאני מצייר לפעמים, זה פשוט נקטע. אני יודע שלטלפון שלי אין מה לעשות את זה.
ראשית, אני מתכוון לקנות את התכונה ללא פרסומות. עם זאת, אני שופט את זה בהנחה שאני לא צריך בשביל חוויה הגונה. משחק הוא רעיון טוב ומהנה, אבל עם תדירות הפרסומות (אחרי כל שני ניסיונות שהם קצרים מטבעם) אתה יכול לבזבז יותר זמן בצפייה בפרסומות מאשר במשחק (ולא הגזמה כפי שעושות כל כך הרבה ביקורות). פרסומות הן בסדר עבור משחקים חינמיים, יותר מדי ביקורות מתלוננות עליהן, אבל במקרה זה הן מוגזמות.
יותר פרסומות מאשר משחק. לא שווה את הזמן. התאמות קלות מדי, ייתכן שתצטרך לעשות את אותו הדבר שוב ושוב בהפרש דק מאוד ל-3 כוכבים; אולם אם תעשה זאת, ניחשתם נכון, תופיע מודעה בכל פעם..
מאוד אוהב את המשחק הזה, אבל כל הפרסומות רוצות לגרום לי להכות את עצמי.
Love Balls Atjautības spēles icn
כיף גדול שלה לפתור פאזלים
זה יהיה הרבה יותר טוב בלי הפרסומות האינסופיות! וגם במהלך המשחק! אתה עושה רע גם למפרסמים שלך....לראות את המודעה שלהם 30 פעמים ב-10 דקות לא גורם לי לרצות להוריד את האפליקציה שלהם בוודאות.
משחק נהדר, גורם לאדם לחשוב! חלקם קלים, חלקם קשים. אוהב את זה!! קשה לעשות עם אצבעות שמנות