Post by deticomtipa on Feb 18, 2022 13:39:36 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ UNO!™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ UNO!™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά περισσότερα νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ UNO!™ 2022 version ▞▞▞
Ο σύζυγός μου και εγώ αγαπάμε να παίζουμε το 2v2, ωστόσο θα ήταν ωραίο αν το UNO επιτρέπει στους χρήστες του να παίζουν σώμα με σώμα σε μεμονωμένους αγώνες. Μας αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά μερικές φορές θα θέλαμε να παίξουμε ο ένας εναντίον του άλλου
Ωραίο uno αλλά γιατί το έχετε μόνο με ίντερνετ. Ας ήταν χωρίς ίντερνετ και όταν ήθελε να παίξεις multiplayer να άνοιγες το ίντερνετ.
Εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά τα 6 αναδυόμενα παράθυρα που προσπαθούν να σας κάνουν να αγοράσετε πράγματα και ενημερώσεις που χρειάζονται 1-5 λεπτά κάθε εβδομάδα είναι εκνευριστικά όταν έχετε 10 λεπτά για ένα παιχνίδι.
Θα έδινα ένα 5 αστέρι, αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω τη νέα έκδοση. Γιατί; Όταν κάνω κλικ στο download με στέλνει στο playstore που μου δίνει μόνο την επιλογή να ανοίξω την εφαρμογή... Έχω απεγκαταστήσει ακόμη και την εφαρμογή και την επανεγκατάσταση. Ακόμη. Το ιδιο ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Νομίζω ότι είναι διασκεδαστικό ένα διαδικτυακό ανταγωνιστικό παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας και να ανταγωνιστείτε με άλλους ανθρώπους ή με τον αιθερικό τρόπο της τεχνητής νοημοσύνης είναι ακόμα διασκεδαστικό
Λίγο βαρετό αλλά οκ
Η έκδοση BTS είναι χάλια
Καταπληκτικό! Ωραίο θα μπορούσε να παίξει χωρίς ίντερνετ...
Δεν μπορείτε να παίξετε με φίλους
UNO!™ Kağıt zmhz
Το χρονικό όριο των 3 λεπτών έχει συμπληρωθεί sh!7. Το κλασικό παιχνίδι δεν τελειώνει μέχρι να παιχτεί το τελευταίο φύλλο σε οποιοδήποτε χέρι παίκτη. Αυτό είναι απλός χειρισμός.
Μπορεί να είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Το πρόβλημα είναι ότι θα σας πει ότι υπάρχει μια ενημέρωση αμέσως μετά την ενημέρωση του παιχνιδιού σας. Ελέγχετε και μαντεύετε τι.; Καμία ενημέρωση. Μου έχει συμβεί δύο φορές.. Απογοητεύεται όταν θέλεις να περάσεις λίγο χρόνο.
Το παιχνίδι είναι πολύ σύντομο. Θα πρέπει να υπάρχει μια επιλογή να παίξετε για 3 λεπτά ή να παίξετε μέχρι να υπάρξει νικητής. Φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα με τον αλγόριθμο με την ισοπαλία 4. Όταν παίζετε την ισοπαλία 4, ο αντίπαλός σας μπορεί να αμφισβητήσει εάν πιστεύει ότι δεν έχετε το χρώμα που χρησιμοποιείτε. Έχω παίξει το φύλλο αρκετές φορές και τιμωρήθηκα με 6 κάρτες όταν ο αντίπαλός μου μάντεψε λάθος. Σχεδόν φαίνεται ότι το παιχνίδι είναι στημένο.
Τι βλακείες είναι αυτά hot wheels σοβαρα τωρα... Τι ειμαστε?
Ωραίο παιχνίδι αλλά πολύ άδικο εκεί που πρέπει να έχεις 100€να παίξεις κερδίσεις 40€και αν έχεις 2000€+τα χάνεις όλα, έχεις 200 €χάνεις τα 40€και υπόλοιπο γράφει 100€αν είσαι τυχερός η και καθόλου κρίμα.
Βαρετό κυριολεκτικά στα πρώτα 20 παιχνίδια που έπαιξα το χέρι μου ήταν το ίδιο 2 wild draw 4, 1 wild, 2 ενός χρώματος, 2 ενός άλλου χρώματος. Το χέρι σου δεν είναι κουδουνισμένο. Σου δίνει νικητήρια χέρια στην αρχή για να κολλήσεις.
Κάθε φορά που ανοίγω την εφαρμογή βομβαρδίζομαι με πολλά αναδυόμενα παράθυρα και μηνύματα. Όταν η εφαρμογή βγήκε αρχικά, δεν ήταν κακή και δεν χτύπησε τον παίκτη με πολλά μηνύματα, αλλά αυτό δεν συμβαίνει τώρα. κάθε φορά που πηγαίνω να ανοίξω την εφαρμογή, έχω την προσδοκία να μπορώ απλώς να μπω σε ένα παιχνίδι και να απολαύσω μερικούς γρήγορους γύρους. Αναπόφευκτα καταλήγω να ξοδεύω τον ίδιο χρόνο με δύο γύρους απλά προσπαθώντας να ξεπεράσω τις διαφημίσεις/μηνύματα για να μπω σε ένα παιχνίδι.
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι, αλλά είναι πολύ άδικο όταν χάνεις.
StrikeFortressBox Action dsy
Αγαπήστε τον ανταγωνισμό από πραγματικούς ανθρώπους. Δεν προσθέτω τρελός. Διασκέδαση και χωρίς απάτες από άλλους παίκτες δημιουργούν πολλή αδιάκοπη διασκέδαση. Ty UNO
Πολυ καλο
Μισώ πώς αλλάζει η 1η και η 2η θέση στο τέλος είναι χάλια! Ενημερώστε το σύστημα καλύτερα δημιουργικά πιο διασκεδαστικό παρά απογοητευτικό.
Πώς βάλαμε τη φωνή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι..;! Έλαβε μήνυμα "Μη διαθέσιμο"
UNO!™ Card caq
Έδωσα σε αυτό το παιχνίδι 3 αστέρια επειδή με ξεπερνάει τυχαίους χρόνους και μετά με κάνει να μαζέψω 4 LIKE ΤΙ αυτό δεν έχει νόημα και αυτό το παιχνίδι πρέπει να διορθωθεί
Κατα
Ήταν υπέροχο να ξεκινήσω. Φάνηκε να υπάρχει μια καλή ισορροπία νικών και ήττων και συγκέντρωσα μερικές μεγάλες ποσότητες νομισμάτων. Μετά άρχισα να χάνω συνέχεια και δεν είχα καν αρκετά νομίσματα για να παίξω ένα παιχνίδι. Δεν ξοδεύω χρήματα σε παιχνίδια, οπότε επειδή θέλουν μόνο να "αγοράζω" περισσότερα νομίσματα για να παίξω, έχω κολλήσει να περιμένω έως ότου είναι διαθέσιμα περισσότερα "δωρεάν" νομίσματα για να παίξω ξανά ένα ή 2 παιχνίδια πριν χάσω όλα μου νομίσματα. Απογοητευτικό....
Χάλια εφαρμογή
υπάρχει μια κάρτα όπου μπορείς να έχεις όλα τα συγκεκριμένα πράγματα του ίδιου χρώματος.😃αλλά.....υπάρχουν ορισμένα πράγματα που με τρελαίνουν!! ένα πράγμα είναι η υστέρηση! είναι πολύ ενοχλητικό! μετά βίας μπορώ να διασκεδάσω με την καθυστέρηση! ένας άλλος λόγος είναι ότι όλα τα εξαρτήματα είναι κακά .άρα σημαίνει ότι με μπερδεύουν!!!!! ένας λόγος που μου αρέσει αυτή η εφαρμογή είναι επειδή τα έργα σε αυτήν είναι καταπληκτικά και έχει εκπληκτικά χαρακτηριστικά!! Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή, αλλά μια πρόταση είναι να διορθώσετε αυτά τα σφάλματα που έχω! ευχαριστώ! αμαξάκι. εννοώ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!
Η τελευταία έκδοση είναι απαράδεκτη!! Κατήργησαν τα VIP *10*100*50 ακόμη και η μουσική έγινε κουραστική
UNO!™ Карточные bgi
Ωραίο παιχνίδι. Πάντα αγαπούσα το Uno. Ένα πράγμα που πιστεύω ότι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ηλίθια είναι ότι θέλει να έχω 100 φίλους αλλά μπορώ να δώσω/λάβω κέρμα μόνο από 10. Τι νόημα έχουν οι άλλοι 90!!!!;
Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό και εθιστικό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα; Το σύστημα τυχερών παιχνιδιών. Μακάρι να μπορούσα απλώς να συνεχίσω να παίζω ή τουλάχιστον να μου δώσω μια βασική λειτουργία για να παίξω χωρίς κέρματα. Παίζω μόνο x2 τώρα για να μην σπαταλώ τα νομίσματά μου άσκοπα και απλά εύχομαι να μπορούσα να παίζω πιο συχνά κατάταξη. Μου αρέσει όμως το σύστημα κατάταξης.
Το παιχνίδι λειτουργεί τέλεια, μου αρέσει να το παίζω, αλλά πρόσφατα μου λέει συνέχεια ότι πρέπει να ενημερώσω την εφαρμογή για να παίξω.Λοιπόν, δεν δείχνει ότι υπάρχει ενημέρωση, και δοκίμασα την απεγκατάσταση και την επανεγκατάσταση και εξακολουθεί να μην λειτουργεί, ελπίζω να διορθωθεί..
Αφαιρέστε το BTS plzzzzzz
Αλλάζω τη βαθμολογία από 5 αστέρια σε 2! Απαίσιος! απλά απαίσιο!! Από την τελευταία ενημέρωση, έγινε τόσο δύσκολο να συλλέξετε νομίσματα για να μπείτε στο παιχνίδι! Έτσι καταλήξατε να παίζετε μόνο 10 λεπτά την ημέρα! Απλά απαίσια διαγράφω την εφαρμογή, ξόδεψα χρήματα πριν αγοράσω κάποιες ανταμοιβές, αλλά τώρα με αυτήν τη νέα ενημέρωση δεν αξίζει τον κόπο να διατηρήσω την εφαρμογή, ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΩ, ΑΝΤΙΟ UNO!.
Is cool game του έβαλα 4 στεράκια γιατί εγώ πρότιμο το real uno με χαρτιά
Μετά την τελευταία αναβάθμιση τα έχωσα όλα
Γιατί είναι πολύ δύσκολο να μαζέψεις λεφτά για να παίζουμε πιο άνετα.
Είναι η πρώτη φορά που έχω ένα παιχνίδι so pay to win... Και είναι το Uno... Ποιος δίνει πραγματικά χρήματα για το Uno;;;;;;;
Δεν κάνει ενημέρωση...
Είναι ένα εντάξει παιχνίδι, αν δεν λάβετε υπόψη την αναγκαστική διακοπή του παιχνιδιού για περίπου μία ημέρα, εάν σας τελειώσουν τα νομίσματα για χρήση και πώς αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με γύρους υψηλότερου πολλαπλασιαστή όπου δίνει στους αντιπάλους όλες τις παραλείψεις και τραβήξτε 4 μπαλαντέρ στον κόσμο μέχρι το σημείο που εσείς και ο συμπαίκτης σας απλώς τραβήξετε κάρτες, μην αφήσετε ποτέ το ένα κάτω. Απλώς πρέπει να πληρώσετε για να παίξετε το παιχνίδι σε αυτήν την περίπτωση και αν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε, δεν έχετε τύχη χωρίς διαμάντια ή διαφημίσεις για νομίσματα.
Έχασε το λογαριασμό μου ενώ ήμουνα VIP και τώρα δεν μπορώ να μπω με βάζει από την αρχή αν είναι δυνατόν να το φτιάξω
Μερικές φορές σε κάνει να παίξεις ένα συγκεκριμένο χαρτί, ακόμη και όταν έχεις άλλα που θα σε κάνουν να χάσεις. Ο αλγόριθμος αποφασίζει τον νικητή, χωρίς διασκέδαση.
Αυτό το παιχνίδι αξίζει 5 αστέρια! Είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζεις μαζί του. Μπορείτε να μοιραστείτε την ταυτότητά σας στο παιχνίδι και να παίξετε με τους φίλους/την οικογένειά σας. Το μόνο που δεν μου αρέσει. Πρέπει να έχετε τουλάχιστον 100 νομίσματα για να παίξετε ένα παιχνίδι. Εκτός από αυτό είναι ένα φιλικό παιχνίδι, θα συνιστούσα αυτό το παιχνίδι σε όλα τα μικρά παιδιά που δεν ξέρουν πώς να παίξουν UNO. Έχει υπέροχα tutorials! Είναι εύκολο να αναφέρετε κάποιον με ακατάλληλο όνομα χρήστη. Συνιστώ αυτό το παιχνίδι UNO σε όλους! 🌟🌟🌟🌟🌟
Υπάρχει μια προτροπή για ενημέρωση της εφαρμογής, αλλά όταν κάνω κλικ σε αυτήν δεν επιτρέπει ενημέρωση. Με φέρνει εδώ όπου οι μόνες επιλογές είναι να παίξω ή να απεγκαταστήσω.
Θα το προτιμούσα να είναι απλά ένα κλασικό uno και όχι με χαρακτήρες avatar είναι πολύ παιδικό το στυλ του
Από την "ενημέρωση" της 12ης Νοεμβρίου, το παιχνίδι δεν θα φορτώσει.Με συνδέει και μετά κάθεται εκεί και αποθηκεύει προσωρινά για πάντα. Δεν μπορώ καν να μπω στο μενού βοήθειας για να ζητήσω βοήθεια. Είναι γελοίο. Και εδώ και τρεις μέρες έχω χάσει το τάισμα της γαλοπούλας μου, μια εκδήλωση περιορισμένου χρόνου! ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Βρίσκω την απάντησή σας συγκαταβατική. Οι τελευταίες κριτικές στο Google Play δείχνουν ότι το πρόβλημα ήταν ευρέως διαδεδομένο. Δεν έκανα τίποτα σχετικά με το "περιβάλλον δικτύου" ή τη συσκευή μου και σε περίπου πέντε ημέρες το παιχνίδι φορτωνόταν.